oM mig

Jag heter Malin, är född och uppvuxen i Hudiksvall och gården i Finflo där jag nu bor och driver min verksamhet är mitt föräldrahem.
  Jag har ridit i hela mitt liv, dessutom tävlat och avelsvisat en hel del, både i Sverige och på Island och i min familj har vi haft islandshästar så länge jag minns. Jag har jobbat med hästar på ett eller annat sätt sedan jag slutade gymnasiet 2007, då först i ett travstall i Umeå.
  Hösten 2008 bestämde jag mig för att förverkliga min dröm om att åka till Island för att jobba med hästar där.
Tre månader var det tänkt från början, men som de flesta som någon gång besökt Island vet, har ön en förmåga att trollbinda en, och på så vis blev tre månader till sex år...
  På Island jobbade jag med att rida in och träna hästar i tre år, först hos Sigurbjörg Sigurbjörnsdóttir i Blönduós och sedan hos Þór Jónsteinsson och Sigríður Krístin Sverrisdóttir på gården Skriða utanför Akureyri.
  Efter det bestämde jag mig för att sätta mig i skolbänken och tre års studier vid Hólar Universitet tog vid. Därifrån har jag nu en kandidatexamen i ridlära och ridundervisning och kan titulera mig ridlärare samt hästtränare. 
Mer om Hólar hittar du här: http://holar.is/.
  Efter examen 2014 flyttade jag och min sambo Brynjar hem till Sverige och Finflo där vi nu bor och driver verksamhet med framför allt inackordering oh ridundervisning.

loading...